Personaliziran poletni klobuk

Slamnat klobuček z unikatnim napisom, ki ščiti pred soncem, hkrati pa poskrbi za popolne poletne fotke.

Klobuček se odlično obnese tudi za najavo pomembnih dogodkov ali kot darilo za rojstni dan. Nekaj primerov napisov: ime, Mrs. Novak, just married, baby on board…

Želen napis ali ime vpišite v polje “Želen napis”.  V primeru, da imate posebno željo, ki je ne morete zapisati v okence mi pišite na hello@calligraphactory.si – potrudila se bom, da uresničim vaše zamisli.

Po prejetem plačilu bom pripravila predogled napisa in vam ga poslala v potrditev.

Vsi personalizirani napisi so oblikovani, izdelani in na klobučke ročno aplicirani posebej za vas, zato je čas priprave in dostave od 6 do 12 dni.

Šifra: 201 Kategorija:

24.90

Ni na zalogi

Opis

Poskrbite za zaščito pred soncem in čudovite poletne fotke s slamnatim klobučkom z unikatnim napisom.

Slamnat klobuček je poleg čudovitega izgleda tudi zelo funkcionalen, saj zaradi večje dimenzije poleg glave pred soncem ščiti tudi ramena. Zaradi žičke v zunanjem robu se klobuček lahko nastavi v želeno obliko, prav tako pa se ga da tudi preložiti.

Napis na vsakem klobučku je ročno izpisan in narejen iz posebne flock folije, ki je mehka na otip in izjemno vzdržljiva.

Nasvet za vzdrževanje: ker je klobuček narejen iz slame ni primeren za čiščenje z vodo. V primeru, da se na klobučku poznajo »gube« se ga lahko preko krpe polika z likalnikom.

Dodatne informacije

Material

100% papirna slama, Flock folija

Velikost

Onesize

Premer

51 cm

Barva

Svetlo rjava / bež

Barva napisa

Črna