Out of stock

Personaliziran predpražnik

Predpražnik iz kokosovih vlaken z unikatnim napisom po vaši izbiri in ročno poslikavo, ki polepša vhod v vaš dom. Odlično se obnese tudi kot rojstnodnevno oziroma vselitveno darilo.

Za napis po izbiri izpolnite polje “Želen napis”.  V primeru, da imate posebno željo, ki je ne morete zapisati v okence mi pišite na hello@calligraphactory.si – potrudila se bom, da uresničim vaše zamisli.

Po prejetem plačilu bom pripravila predogled napisa in vam ga poslala v potrditev.

Vsi personalizirani napisi so oblikovani, izdelani in na predpražnike ročno poslikani posebej za vas, zato je čas priprave in dostave od 8 do 12 dni.

Šifra: 101 Kategorija:

35.90

Ni na zalogi

Opis

Polepšajte vhod v vaš dom s čudovitim predpražnikom z unikatnim napisom in ročno poslikavo.

Kvalitetna in trpežna kokosova vlakna zadržijo umazanijo pred vašim domom, nedrseča guma na spodnji strani predpražnika pa poskrbi, da ga lahko uporabljate tudi na gladkih površinah. Vsak predpražnik je ročno poslikan s kvalitetno barvo za zunanje površine, ki poskrbi, da se motiv na predpražniku ohrani tudi ob redni uporabi.

Nasvet za čiščenje in vzdrževanje: da bo predpražnik čim dlje ostal kot nov ga ne izpostavljajte dežju. Ko je predpražnik umazan ga stresite ali posesajte.

Dodatne informacije

Material

Kokosova vlakna, Vinil

Dimenzije

40 x 60 cm

Barva

Rjava